Trust. Honesty. Experience.

BUSINESS INVESTOR

LEHETŐSÉGEKET KÍNÁLUNK

WEBOLDAL FORGALOM

Növelje látogatóinak számát weboldalán!

★ Legalább 100+ egyedi látogató naponta – Magyarországról ★

★ Akár 10,000 egyedi látogató naponta - Európa bármely országából ★

★ Akár 30,000 egyedi látogató naponta – USA-ból, Kanadából, Ausztráliából ★

Amit garantálunk:

✔ Kizárólag valós, emberi látogatók

✔ Nem bot, proxy, script, VPN, kínai forgalom, black hat SEO

✔ A legelső látogatók maximum 72 órán belül megérkeznek weboldalára (általában 24 óra)

✔ Minden megrendeléshez egyedi forgalomkövető link kerül átadásra

✔ Kövesse a látogatók számának alakulását órára lebontva, akár a Google Analytics-ben is!

✔ Forgalom: Ask, Bing, Facebook, Google, Linkedin, Mashable, Reddit, Twitter, Yahoo stb.

Hogyan működik a weblap forgalom generálása?

A weboldal valós emberi látogatói különböző marketingcsatornákból érkeznek, elsődlegesen internetes reklámokból. A reklámokat a látogatók más weboldalak alján/oldalán/tetején elhelyezett reklámsávban, felugró ablakban, háttérben futó reklámablakban, közösségi oldalakon megosztott posztokban és linkeken, e-mail marketingen, SMS marketingen vagy ún. backlinkeken keresztül találják meg, majd a linkre kattintva jutnak el a reklámozott weboldalra.

Mik az előnyei a megnövekedett látogatószámnak?

A weboldal forgalom generálása arra a célra szolgál, amit a neve is mutat: folyamatos, nagy számú, valós emberi látogatót kapunk a weboldalra, amelynek eredményeképp a különböző kereső oldalak (Ask, Bing, Google stb.) az adott weboldalt előrébb sorolják a találati listában. A kedvezőbb helyezés által magasabb kattintási arány (organikus találat) érhető el, a több látogató pedig nagyobb esélyt jelent a "konverzióra", azaz hogy a látogatóból vásárló legyen.

Milyen konverziós arány várható a megnövekedett forgalom alapján?

A weboldal forgalom generálásának célja a weboldal látogatói számának növelése, ezáltal a találati listákon való magasabb helyezés elérése. A weboldal forgalom generálása tehát nem egy termék/szolgáltatás-értékesítési rendszer, alkalmazása nem jelenti az eladások szükségszerű növekedését, ilyen irányú ígéretet nem nyújt, erre garanciát nem vállal, egyszerűen azért, mert nem ez az alkalmazásának célja.

Egy egyszerű példán keresztül könnyebb megérteni a jelenséget: a weboldal forgalom generálása olyan, mintha sok ügynökünk egyszerre szórólapozna egy nagyon forgalmas helyen. Sok embert el fog érni a reklámunk, de fogalmunk sincs róla, hogy a szórólap átvevőjét valójában érdekli-e az, amit reklámozunk, azt pedig főképp nem tudjuk, hogy fog-e vásárolni, avagy sem. Ilyen tekintetben nyugodtan kijelenthetjük, hogy a szórólapozással vaktában lövöldözünk. Aki arra ígéretet tesz vagy garanciát vállal, hogy 100 szórólapból 1-20-50 tényleges vásárlónk lesz, az felelőtlen, vagy szándékosan nem mond igazat. A weblap forgalom generálását tehát csak arra használjuk, amit valóban tud: hozzon nagyon sok valós emberi látogatót a weboldalunkra, minimális költségek mellett. Ezt a feladatát viszont maximálisan elvégzi.

 

További információkért a "mire használjuk, mire ne" témakörben, kattintson az alábbi gombra.

Az érem fényesebb oldala

Habár a látogatók és az abból származó tényleges vevők száma között szabályszerű összefüggés nem mutatható ki, az általános érdeklődésre számot tevő tartalom, valamint a nagy számok törvénye mégis a segítségünkre lehet. Mivel a látogatók valós emberek, akiket az általános/hétköznapi érdeklődési kör biztosan jellemez, így azok a weboldalak/webshopok, amik általános igényt kielégítő terméket/szolgáltatás nyújtanak (pl. háztartási gépeket áruló webshop), sokkal nagyobb eséllyel érnek el konverziót (látogatóból vevő), mint azok a weboldalak, amik csak egy nagyon szűk réteg igényeinek kielégítésére lettek létrehozva (pl. kizárólag CNC marófejeket értékesítő webshop). Az „általános” tartalmú weboldalak tehát - bármiféle ígéret nélkül - nagyobb eséllyel profitálhatnak a megnövekedett forgalomból.

Trust. Honesty. Experience.

BUSINESS INVESTOR

LEHETŐSÉGEKET KÍNÁLUNK

Hogyan követhetők nyomon a látogatók?

Minden megrendelés esetén forgalomkövető linket biztosítunk, amelyen órákra lebontva megtekinthető, hogy hány látogató nézte meg a weboldalt, valamint ezek a látogatók melyik országhoz tartozó IP címről interneteztek.

Kérem, másolja be az alábbi linket a böngészőjébe (nem vírus, nem kémprogram, megígérem).

https://bitly.com/2RSjCW4+

Megrendelés esetén ugyanilyen linket fog kapni tőlem. Ha mindent jól csinált, ezt a képernyőt kell látnia:​

A fenti példában a www.elpumps.com weboldalra érkezik napi kb. 350 osztrák, német és svájci látogató. Kezdés ideje: 2018.11.15. délután 3 óra.

Referencia árak:

Magyarország:

 

Látogató: Magyarországi IP címről internetező, valós emberi (nem blackhat SEO, bot, VPN, proxy, kínai stb.) látogató

Forgalom: Összesen kb. 5,000 látogató 30 naptári nap alatt

Targetálás: A célközönség földrajzilag targetált (Magyarország), érdeklődési kör alapján nem targetált, azaz a weboldal látogatóit nem feltétlenül érdekli annak tartalma

Ár: 2,28 Ft / látogató, összesen bruttó 11,410 HUF

Kezdési idő (első látogatók megjelenése a weboldalon): Összeg beérkezését követő maximum 72 órán belül (általában max. 24-36 óra)

Ausztria, Németország, Svájc:

Látogató: Osztrák/német/svájci IP címről internetező, valós emberi (nem blackhat SEO, bot, VPN, proxy, kínai stb.) látogató

Targetálás: A célközönség földrajzilag targetált (Magyarország), érdeklődési kör alapján nem targetált, azaz a weboldal látogatóit nem feltétlenül érdekli annak tartalma

Kezdési idő (első látogatók megjelenése a weboldalon): Összeg beérkezését követő maximum 72 órán belül (általában max. 24-36 óra)

 

A csomag választható lehetőségei:

5,000 látogató 14 nap alatt, bruttó 7,125 HUF (1,43 Ft/látogató)

14,000 látogató 14 nap alatt, bruttó 14,250 HUF (1,02 Ft/látogató)

49,000 látogató 29 nap alatt, bruttó 25,650 HUF (0,52 Ft/látogató)

 

Az árak a HUF / EUR / USD árfolyamok alapján változhatnak, megrendelés előtt minden esetben kérjen aktuális árajánlatot! A többi európai ország, valamint az USA, Kanada, Ausztrália árai nagyságrendileg megegyeznek az osztrák/német/svájci árakkal.  

Amennyiben további információra van szüksége, vagy egyedi igénye van,

keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.​

Érdekli ajánlatunk? Írjon nekünk!

Hasznosnak találja oldalunkat?

Kövessen minket a Facebookon, vagy ossza meg ismerőseivel!

Business Investor Kft.

Lehetőségeket kínálunk.

info@business-investor.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Minden jog fenntartva.

©2018 Business Investor Kft.